Υποστηρίζεται έως και 5 αρχεία, κάθε μέγεθος 10M. Εντάξει
Ningbo King Well Imp & Exp Co.,Ltd. 86-574-28900031 info@kingwell-nb.com
Λάβετε προσφορά
Νέα Λάβετε προσφορά
Αρχική Σελίδα - Νέα - Το Biden χαρακτηρίζει 1 εκατομμύριο αμερικανικούς θανάτους COVID
Κατηγορίες

Αφήστε ένα μήνυμα

Το Biden χαρακτηρίζει 1 εκατομμύριο αμερικανικούς θανάτους COVID

May 16, 2022

Ο Πρόεδρος των ΗΠΑ Joe Biden την Πέμπτη πένθησε τις 1 εκατομμύριο αμερικανικές ζωές που χάθηκαν στην πανδημία, λέγοντας κάθε μια από απολύτως αντιπροσωπευόμενη «μια αναντικατάστατη απώλεια», φεύγοντας πίσω από μια οικογένεια, μια κοινότητα, και ένα έθνος «που άλλαξαν για πάντα».

Το Biden χαρακτήρισε το απαίσιο κύριο σημείο στις παρατηρήσεις που ανοίγουν τη δεύτερη σφαιρική Σύνοδο Κορυφής Covid, μια εικονική συλλογή των παγκόσμιων ηγετών, των μη κυβερνητικών οργανώσεων και των επιχειρήσεων ιδιωτικού τομέα που φιλοξενήθηκαν από το Λευκό Οίκο.

«Ένα εκατομμύριο κενές καρέκλες γύρω από τον πίνακα οικογενειακών γευμάτων. Κάθε αναντικατάστατες, αναντικατάστατες απώλειες,» Biden που λέεται στις καταγραμμένες παρατηρήσεις από το Λευκό Οίκο. «Κάθε ένας που φεύγει πίσω από μια οικογένεια, μια κοινότητα, άλλαξε για πάντα λόγω αυτής της πανδημίας. Η καρδιά μου βγαίνει σε όλοι εκείνοι που αγωνίζονται.»

«Ως έθνος, δεν πρέπει να γίνουμε ναρκωμένοι σε τέτοια θλίψη. Για να θεραπεύσουμε, πρέπει να θυμηθούμε. Πρέπει να παραμείνουμε άγρυπνοι ενάντια σε αυτήν την πανδημία και να κάνουμε όλα που μπορούμε να σώσουμε όσο το δυνατόν περισσότερες ζωές, όπως έχουμε με την περισσότερες δοκιμή, τα εμβόλια και επεξεργασίες από πάντα πριν,» αυτός είπαμε.

Το Biden διέταξε τις σημαίες για να πεταχτεί στο μισό-προσωπικό στο Λευκό Οίκο και όλους τα δημόσια κτίρια, τους λόγους, τις στρατιωτικές θέσεις και τα ναυτικά σκάφη μέχρι το ηλιοβασίλεμα για να τιμήσει στις 16 Μαΐου τους νεκρούς.

«Αυτή η πανδημία δεν τελειώνει,» ο Πρόεδρος που δηλώνεται. Είπε ότι η αντιμετώπιση covid-19 «πρέπει να παραμείνει μια διεθνής προτεραιότητα».

«Αυτή η σύνοδος κορυφής είναι μια ευκαιρία να ανανεωθούν οι προσπάθειές μας να κρατήσουμε το πόδι μας στο αέριο όταν να πάρει αυτήν την πανδημία υπό έλεγχο και την παρεμπόδιση των μελλοντικών κρίσεων υγείας,» Biden εν λόγω.

Χωριστά, και μπροστά από την εξέταση της συνόδου κορυφής, Biden ώθησε το συνέδριο για να παραδώσει τα κεφάλαια που απαιτήθηκαν για την επόμενη φάση της πανδημίας, που περιλαμβάνει για τη δοκιμή, τα εμβόλια και τη θεραπεία. Εκείνη η έλλειψη χρηματοδότησης είναι μια αμερικανική αντανάκλαση της υποχώρησης επιλύει που διακινδυνεύει τη σφαιρική απάντηση στην πανδημία, είπε σε μια δήλωση.

Το Biden έχει ζητήσει επιπλέον $22,5 δισεκατομμύρια. Οι αμερικανικοί νομοθέτες είχαν φθάσει σε μια διαπραγμάτευση $10 δισεκατομμυρίων, αλλά την πρόσθετη δόση της χρηματοδότησης έχουν καθυστερήσει πέρα από τις διάφορες ανησυχίες.

Εκτός από τους 1 εκατομμύριο Αμερικανούς, το coronavirus έχει σκοτώσει τουλάχιστον 6,2 εκατομμύριο ανθρώπους συνολικά δεδομένου ότι προέκυψαν στα τέλη του 2019, σύμφωνα με τους αριθμούς που συντάχθηκαν από Johns Hopkins το πανεπιστήμιο.

Ο ακριβής φόρος της πανδημίας δεν μπορεί ποτέ να μαθευτεί. Μερικοί άνθρωποι που πέθαναν ενώ μολύνεται δεν εξετάστηκαν ποτέ και δεν αντιπροσωπεύονται στα στοιχεία. Άλλοι, ενώ έχοντας covid-19, μπορεί να είχαν πεθάνει για έναν άλλο λόγο όπως ο καρκίνος, αλλά μετρήθηκαν ακόμα ως θάνατοι COVID.

Περισσότεροι άνθρωποι πέθαναν σε δύο έτη της πανδημίας covid-19 στις ΗΠΑ απ'ό, τι σε 40 έτη της επιδημίας VIH/aids.

Ο φόρος επισκιάζει τους κατ' εκτίμηση 675.000 θανάτους κατά τη διάρκεια του ξεσπάσματος γρίπης του 1918-19 ισπανικού. Το 1 εκατομμύριο είναι επίσης περισσότερο από ο αριθμός αμερικανικών θανάτων από τον Πρώτο Παγκόσμιο Πόλεμο, το Δεύτερο Παγκόσμιο Πόλεμο, το Πόλεμο της Κορέας και τον πόλεμο του Βιετνάμ που συνδυάζονται.

Οι τάξεις coronavirus πίσω από μόνο τις καρδιακές παθήσεις και τον καρκίνο ως κύριες αιτίες θανάτου της Αμερικής κατά τη διάρκεια των προηγούμενων δύο ετών. Από τη σύγκριση, η εποχή γρίπης του 2017-18, ένας από τον πιό deadliest τις τελευταίες δεκαετίες, απαίτησε κατ' εκτίμηση 52.000 ζωές.

Μια πρόσφατη ψηφοφορία θλ*γαλλuπ έχει παρουσιάσει ότι η δημόσια ανησυχία για τον ιό έχει μειωθεί από το κύμα Omicron. Το Μάρτιο, 63 τοις εκατό των εναγομένων είπαν ότι η κατάσταση covid-19 βελτιώνεται, ένα άλμα από 20 τοις εκατό τον Ιανουάριο, με τις ανησυχίες υψηλότερες για τις νέες παραλλαγές και οι άνθρωποι.